На 09.02.2013 ще се проведе турнир ( Евент ) - The Last Survior / Последния оцелял! .. Всеки който иска да участва да се запише след като прочете следните неща: Правила: 1. В турнира може да участва всеки играч на Inn-craft! 2. Участва се - ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ, ВЯРВАЙТЕ МИ - НЕ СИ ПРАВЕТЕ ОТБОР С ДРУГИ! 3. И в двата кръга на турнира използването на - Хакове, поушъни и всякакъв вид други помощни средства е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕН! 4. Турнира е от два кръга, така, че помислете внимателно какво ще вземете със себе си, няма връщане назад! 5. Не се пробвайте да мамите по какъвто и да е начин, няколко човека ще ви наблюдават много внимателно! Награда: Диамантен сет + меч и лък! ( Без енчант! ) Как да се запишете! 1. Име в играта? 2. Години? 3. От кога играете в Inn-craft? 4. Ще спазваш ли правилата на турнира без да ги нарушаваш? Как ще се проведе турнирът! Турнира е от два кръга - първия - Квалификационен и втори - Решаващ! Етап 1 : Всеки участник ще бъде пуснат в арена в която трябва да победи САМ 50 моба и да намери съндък в който има левър за да отвори вратата и да премине на втори етап. Етап 2 : Всички които са преминали през етап 1 се събират в ПВП и след 60 секунди, всички врати се затварят и започва МЕЛЕ.... Ще оцелее само един! .. ( Отново повтарям - без отбори! ) Проверявайте темата често - може да има ъпдейти! Поздрави - explosive91
Брой ме Само един въпрос ако умрем победителя взема предметите на умрелия за себе си нали IGN : xshadow410 Age : 13 Since when playing at Inn-craft : От версията 1.2.5 Rules : ДА ! Поздрави : xshadow410
Бройте и мен IGNizzy ^^ Age:17 Играл съм я от 1.2.2 или 1.2.3 непомня точно Rules: yeah ! ^^ by : Dizzy