Здравейте! Радвам се, че мога обявя, че на 23/03/13 ще Update-нем на 1.5!! От 20:00 ще започна да Update-вам. Това означава, че от 20:00 до 20:30 сървърът ще е OFF! Да кажем, че ОФИЦИАЛНО ще Update-нем на 23/03/13 от 20:30 часа. Така, че утре от 20:30 ще разцъкваме 1.5 Възможни са да има някой бъгове. Ще съм много благодарен ако ги репортнете. Начините за това са: Лично съобщение във форума(препоръчително - Инфо как да пратите PM ТУК) Ingame Whisper(не е препоръчително) ВАЖНИ НЕЩА - ПРОЧЕТИ!: Nether(Ада) ще се ресетне на 30/03/13. Моля вземете всички неща от там, иначе ще ги загубите. Ако има нещо ми пишете! Mining Света ще се ресетне веднага след Update-а(в Събота). Големината на Mining света ще бъде много по-голяма за първата седмица. FAQ: Каква версия клиент ми трябва ПРЕДИ Update-а? 1.4 Каква версия клиент ми трябва СЛЕД Update-а? 1.5/1.5.1 Какви са новите неща в новата версия? Minecraft Wiki FTW А някакви други неща?? Има идеи. Работим по това. Няма да ви споделя за момента Приятна игра, Алекс
Ъпдейта мина гладко. Както пише по-отгоре - възможни са бъгове - репортнете ги, за да ги оправим. Ресета на Nehter-а ще е другата седмица Поздрави и приятна игра в 1.5.1, Алекс
Съжалявам за това, имам някой лични проблеми в момента и не съм много активен - Nether и Mining света ще бъдат реснати до четвъртък. Поздрави, Алекс